Voel je deze lente nog lekkerder met Yakult

Voel je goed met Yakult. En verhoog het aantal goede bacteriën in je darmflora. Zo kom jij de lente wel door! Wist je dat de zon de belangrijkste bron is voor de aanmaak van vitamine D?  Ook tijdens de vroege lente kun je wel wat extra’s gebruiken! Lees hier meer over vitamine D & E of test zelf of jij extra vitamine D nodig hebt.

20 miljard bacteriën én vitamine D & E

Yakult Light, het kleine flesje met de blauwe dop, zit boordevol L. casei Shirota bacteriën, wel 20 miljard, die allemaal op missie zijn om jouw darmen levend te bereiken. En het is wetenschappelijk bewezen dat ze dat kunnen. Yakult Light is ook nog eens verrijkt met vitamine D & E. Vitamine D ondersteunt je immuunsysteem en vitamine E helpt je cellen zich te beschermen tegen oxidatieve schade. Geweldig hè!

Heb jij extra vitamine D-test nodig?

Als je lekker buiten loopt of in de zon zit, krijg je niet alleen een zonnig humeur. Je huid maakt ook nog eens vitamine D aan. Toch is dit niet voor iedereen voldoende. Weet jij of je extra vitamine D nodig hebt? Doe nu de test en ontdek het snel en eenvoudig.

Wow, 20 miljard bacteriën samen in een flesje!

En nog veel meer! Wat weet jij van vezels, vitamines en bacteriën? Ontdek het hier.

Contact met een Yakult diëtist

Heb je een specifieke vraag over onze producten? Bekijk dan onze meest gestelde vragen of stel hem hier aan een van onze diëtisten.