Wat is welzijn

Bij Yakult vinden we dat fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel welzijn sterk met elkaar verbonden zijn. En zelfs iets heel kleins kan er al een grote invloed op hebben – zoals je voorbereiden op een nieuwe dag. We hebben een aantal van onze favoriete tips voor je op een rijtje gezet om optimaal voor jezelf te zorgen en je goed te voelen. Geniet!

Beweeg je fit!

Bewegen is belangrijk om fysiek fit te blijven. En het goede nieuws is dat je echt niet hoeft te overdrijven – studies laten zien dat kleine veranderingen zelfs zinvoller zijn op de lange termijn. Je hebt er meer aan als je met plezier beweegt! Bekijk hier onze favoriete manier om actief te blijven. Mét tips om je op weg te helpen.

Gezonde en lekkere recepten met Yakult

Yakult past prima bij gezond leven en daarom denken we graag met je mee over lekker en gevarieerd eten. Yakult is heerlijk om `zo` te drinken én superlekker in smoothies, taarten, salades en mocktails. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Probeer onze verrassende recepten!

Wist je dit al?

Eet je fit

Wil je een gezond lichaam en een fitte geest? Dan heb je natuurlijk gezonde en gevarieerde voeding nodig. Met een paar simpele tips en trucs geef je hoofd, je lichaam en natuurlijk je darmen al een enorme boost.

Houd je brein gezond 

Eten is een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven. En het is belangrijk ervoor te zorgen dat wat je eet, ook bijdraagt aan je algehele gezondheid. Studies laten zien dat darmbacteriën zelfs onze stemming kunnen beïnvloeden. Dat heeft alles te maken met de communicatie tussen onze darmen en hersenen, de darm-brein-as. Verwen je darm daarom goed met z`n favoriete snacks zoals plantaardige producten. Benieuwd hoe dat die darm-brein-as nu precies werkt? En hoe jij je tweede brein fit kunt houden?