Darmwetenschap

Wetenschap zit in ons DNA. Onze oprichter was een Japanse wetenschapper die jarenlang onderzoek deed naar de werking van darmbacteriën. Ons team van wetenschappers werkt nog met net zoveel energie en gedrevenheid aan darmwetenschap – en we denken dat we na meer dan 85 jaar wel het een en ander geleerd hebben!

Bacteriewetenschap

We zijn echt GROOT fan van bacteriën. En daar hebben we ook alle reden toe – zonder bacteriën zou er geen leven zijn op aarde. Sterker nog, ze waren de eerste levende wezens op de planeet en met zo`n 4 miljard jaar ervaring, zijn ze een van de oudste levensvormen die we kennen. Je vindt ze overal – in de lucht, in de grond, in water en voedsel, op én in je lichaam en natuurlijk in onze flesjes!

Spijsverteringssysteem

Je spijsverteringssysteem is onmisbaar voor je gezondheid. Het houdt je natuurlijke weerstand op peil, voorkomt die lastige spijsverteringsproblemen en draagt bij aan de algehele gezondheid van je lichaam. Dit complexe systeem van organen werkt met elkaar samen om ervoor te zorgen dat je alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je nodig hebt.

Darm-brein handleiding

Wat is je bijzondere darm-brein-as en waarom is er goed voor zorgen zo belangrijk voor algehele gezondheid? Met tips voor een superconditie.

Jouw tweede brein

Je darmen zijn ongelofelijk belangrijk. Zo belangrijk dat ze ook wel de gastheer van je tweede brein genoemd worden. Er zitten meer dan 500 miljoen zenuwcellen en biljoenen bacteriën in, dat is meer dan het aantal cellen in de rest van je lichaam!