Over ons verhaal

Onze missie is om iedereen te inspireren in welzijn en geluk. Want dat willen we uiteindelijk toch allemaal? Hiermee volgen we de filosofie van onze oprichter. Hij was ervan overtuigd dat je ziekten beter kon voorkomen dan genezen én dat darmgezondheid onmisbaar is voor welzijn. Zijn visie staat nog steeds centraal bij alles wat we doen.

Duik in de wereld van Yakult

De Interactive Experience van Yakult neemt je mee in de wereld van Yakult. Je gaat op avontuur in de Yakult fabriek, duikt in de geschiedenis van dr. Shirota en maakt samen met 20 miljard bacteriën een ontdekkingsreis door je buik. Reis je mee? Dan maak je kans op een wellness-cheque ter waarde van 200 euro.

Gedreven door wetenschap

Wetenschap is onze passie. En ook op dit moment, onderzoeken honderden Yakult wetenschappers hoe de L. casei Shirota en de microbiologie de wereld nog beter kunnen helpen.
Ontdek wat onze wetenschappers doen!

Onze sociale missie

Wij hebben grote plannen met ons kleine flesje, want we willen er alles aan doen om het leven voor iedereen net een beetje beter te maken!
We zijn trots op onze samenwerking met organisaties die precies passen bij de principes van onze Japanse oprichter, de wetenschapper dr. Shirota. Hier zijn er alvast een paar!

Het productieproces

Hoe maken we Yakult?

Onze missie is de wereld blijer te maken met bacteriën, flesje voor flesje. In 1935 werden de Yakult flesjes nog van glas gemaakt, met de hand gevuld en gedopt met een kurk.