Is er verschil tussen Yakult Original, Yakult Balance en Yakult Plus?

Yakult Original is de originele smaak. Yakult Balance bevat 67% minder suiker en 37% minder calorieën dan Yakult Original. Ook bevat Yakult Balance vitamine D. Yakult Plus bevat vezels en vitamine C.

Klein flesje. Groot verschil.

Meer gerelateerde vragen over Yakult

Wat doet Yakult?

Yakult heeft drie lekkere, frisse gefermenteerde zuiveldranken. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën, waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Iets extra's nodig? Yakult Balance bevat ook vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gezondheid van spieren en botten. Yakult Plus bevat vezels en vitamine C voor je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Geniet dagelijks van een flesje Yakult als onderdeel van een afwisselend en gebalanceerd voedingspatroon en een gezonde leefstijl.

Wat is Yakult Balance?

Yakult Balance ons blauwe kleintje, is een frisse gefermenteerde zuiveldrank met een lichte citroensmaak. Het zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Yakult Balance bevat ook vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gezondheid van spieren en botten. Yakult Balance is minder zoet en bevat minder calorieën.

Wat is Yakult Plus?

Ons groene kleintje, Yakult Plus, is een verfrissende gefermenteerde zuiveldrank met een fruitige yoghurt citrussmaak! Het zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze unieke melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Met net dat beetje extra! Yakult Plus heeft nog meer verrassende extra`s - vezels en vitamine C, voor je immuunsysteem en het helpt vermoeidheid te verminderen.

Wat is Yakult Original?

Yakult Original ons rode kleintje, is een frisse gefermenteerde zuiveldrank met een hint van vanille citroensmaak. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt.