Wat is het bijzondere van Yakult?

De L. casei Shirota-bacteriën zijn bijzonder resistent tegen maag- en galsappen en zo kunnen ze de darmen levend bereiken. De meeste bacteriën die in gewone yoghurts zitten, kunnen dat niet. Met het dagelijks drinken Yakult neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de hoeveelheid lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Hoe verhoogt het drinken van Yakult het aantal goede bacteriën?

Met deze eenvoudige dagelijkse gewoonte neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de hoeveelheid lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Heb je een vraag over Yakult?

Bekijk de meest gestelde vragen of stel hem aan een van onze diëtisten.

Gerelateerde vragen over Yakult

Wat doet Yakult?

Yakult heeft drie lekkere, frisse gefermenteerde zuiveldranken. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën, waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Iets extra's nodig? Yakult Balance bevat ook vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gezondheid van spieren en botten. Yakult Plus bevat vezels en vitamine C voor je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Geniet dagelijks van een flesje Yakult als onderdeel van een afwisselend en gebalanceerd voedingspatroon en een gezonde leefstijl.

Is er verschil tussen Yakult Original, Yakult Balance en Yakult Plus?

Yakult Original is de originele smaak. Yakult Balance bevat 67% minder suiker en 37% minder calorieën dan Yakult Original. Ook bevat Yakult Balance vitamine D. Yakult Plus bevat vezels en vitamine C.

Wat zijn de ingrediënten van Yakult Original, Yakult Balance of Yakult Plus?

Yakult heeft drie lekkere, frisse gefermenteerde zuiveldranken. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën, waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Yakult Balance bevat ook vitamine D en Yakult Plus bevat vitamine C en vezels. Kijk op deze pagina voor alle ingrediënten van onze drie Yakult varianten.

Klein flesje. Groot verschil.