Wat is Yakult Original?

Yakult Original ons rode kleintje, is een frisse gefermenteerde zuiveldrank met een hint van vanille citroensmaak. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt.

Hoe verhoogt het drinken van Yakult het aantal goede bacteriën?

Met deze eenvoudige dagelijkse gewoonte neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de hoeveelheid lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Gerelateerde 'meest gestelde vragen'!

Wat doet Yakult?

Yakult heeft drie lekkere, frisse gefermenteerde zuiveldranken. Elk flesje zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën, waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Iets extra's nodig? Yakult Balance bevat ook vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gezondheid van spieren en botten. Yakult Plus bevat vezels en vitamine C voor je immuunsysteem en helpt vermoeidheid te verminderen. Geniet dagelijks van een flesje Yakult als onderdeel van een afwisselend en gebalanceerd voedingspatroon en een gezonde leefstijl.

Wat is het bijzondere van Yakult?

De L. casei Shirota-bacteriën zijn bijzonder resistent tegen maag- en galsappen en zo kunnen ze de darmen levend bereiken. De meeste bacteriën die in gewone yoghurts zitten, kunnen dat niet. Met het dagelijks drinken Yakult neemt de hoeveelheid goede bacteriën in je darmen toe! Niet alleen omdat je miljarden unieke LcS-bacteriën hebt toegevoegd, maar ook omdat ze andere goede bacteriën stimuleren om ook te groeien. In het bijzonder verhoogt het drinken van Yakult de hoeveelheid lactobacillen en bifidobacteriën in de darmen.

Wat is Yakult Balance?

Yakult Balance ons blauwe kleintje, is een frisse gefermenteerde zuiveldrank met een lichte citroensmaak. Het zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Yakult Balance bevat ook vitamine D ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gezondheid van spieren en botten. Yakult Balance is minder zoet en bevat minder calorieën.

Wat is Yakult Plus?

Ons groene kleintje, Yakult Plus, is een verfrissende gefermenteerde zuiveldrank met een fruitige yoghurt citrussmaak! Het zit vol met 20 miljard unieke L. casei Shirota-bacteriën. Deze unieke melkzuurbacterie heeft een bijzondere eigenschap, ze komen namelijk levend in de darmen aan. Waardoor het aantal goede bacteriën in de darmflora toeneemt. Met net dat beetje extra! Yakult Plus heeft nog meer verrassende extra`s - vezels en vitamine C, voor je immuunsysteem en het helpt vermoeidheid te verminderen.

Klein flesje. Groot verschil.