Gestapelde stenen met een smile.

Zorg goed voor jezelf: Ontdek de kracht van je darmen!

Onze darmen spelen een cruciale rol in onze algehele gezondheid. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het verteren van voedsel, maar hebben ook invloed op ons immuunsysteem, onze stemming en zelfs ons brein. Het zijn de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken, zoals wat en wanneer je eet of drinkt, je slaapkwaliteit en voldoende beweging.

Om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en je goed te voelen, hebben we onze favoriete tips voor je op een rijtje gezet. Ontdek hoe je optimaal voor jezelf kunt zorgen en geniet van een gezonde levensstijl!

Beweeg je fit!

Bewegen is belangrijk om fysiek fit te blijven. En het goede nieuws is dat je echt niet hoeft te overdrijven – studies laten zien dat kleine veranderingen zelfs zinvoller zijn op de lange termijn. Je hebt er meer aan als je met plezier beweegt! Bekijk hier onze favoriete manier om actief te blijven. Mét tips om je op weg te helpen.

Gezonde en lekkere recepten met Yakult

Yakult past prima bij gezond leven en daarom denken we graag met je mee over lekker en gevarieerd eten. Yakult is heerlijk om `zo` te drinken én superlekker in smoothies, taarten, salades en mocktails. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Probeer onze verrassende recepten!

Wist je dit al?

Houd je brein gezond 

Eten is een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven. En het is belangrijk ervoor te zorgen dat wat je eet, ook bijdraagt aan je algehele gezondheid. Studies laten zien dat darmbacteriën zelfs onze stemming kunnen beïnvloeden. Dat heeft alles te maken met de communicatie tussen onze darmen en hersenen, de darm-brein-as. Verwen je darm daarom goed met z`n favoriete snacks zoals plantaardige producten. Benieuwd hoe dat die darm-brein-as nu precies werkt? En hoe jij je tweede brein fit kunt houden?