Welzijn

Beweeg je fit

Bewegen is belangrijk om fysiek fit te blijven. En het goede nieuws is dat je echt niet hoeft te overdrijven – studies laten zien dat kleine veranderingen zelfs zinvoller zijn op de lange termijn. Je hebt er meer aan als je met plezier beweegt! Bekijk hier onze favoriete manier om actief te blijven. Mét tips om je op weg te helpen.

 

 

Doe de Yakult Workout!

Met regelmatig bewegen of sporten, blijf je fitter. Enne, met zo`n halfuur per dag zit je al goed! Dit kan zelfs gewoon thuis met touwtje springen, een workout op een fitnessapparaat – zoals een ergometer of crosstrainer – trainen met gewichten of sit-ups en push-ups. Of doe een speciale Team Yakult-workout. Begin deze negen oefeningen met 2 x 10 herhalingen en bouw het rustig op naar 4 x 10 herhalingen.

Negen oefeningen voor thuis

 

Tips – Voor een fit en ontspannen leven!

Sporten en gevarieerd eten is goed voor lijf én geest. Lekker bezig zijn en je fit voelen, wie wil dat nou niet? Je gaat er niet alleen beter uitzien, maar krijgt vooral meer energie en zelfvertrouwen. Vind je het moeilijk om voldoende te bewegen en daarnaast goed te eten? Laat je dan inspireren door de handige tips van sportdiëtist Esther!

Oefeningen 'Gezond ouder worden'.

Sportende vrouwen met Yakult doppers.